Region / Bölge : Sidamo
Cupping Notes / Tadım Notları: Çikolata,Ahududu,Böğürtlen
Growing Altitude / Rakım:1850-2100
Harvest Period / Hasat:Ocak-Şubat
Crop /Boyut:19-20
SCAA:82
Tavsiye :Yüksek verimlilik için çekirdek olarap alıp öğütünüz.Öğütülen kahvedeki tanecikli yapı hava ile temas ettiği için aroma kaybına uğrar ve bayatlar.
Valfli ve zipli paketlerimiz aroma kaybını önlemek için tasarlanmıştır.Çekirdek olarak aldığınız kahveyi öğüttüğünüzde yaymış olduğu koku içeceğiniz kahvenin değerini kat kat arttıracaktır.
Anı Yaşa !
Sidamo kahvesi, Etiyopya'nın en eski kahve çeşitlerinden biridir ve yüksek rakımlarda yetiştirilir. Sidamo bölgesindeki çiftçiler, kahve üretiminde geleneksel yöntemleri kullanırlar ve kahve çekirdeklerini elle toplarlar.
Sidamo kahvesi, genellikle yüksek asitliği, hafif gövdesi ve çiçeksi, meyvemsi tatlarıyla tanınır.
Garanti Kredi Kartı ile Ödeme